Bokrelease och smakprovning
Lördag 5 oktober kl 14.00–16.00

Kokgropar och andra aktiviteter i Forsmarks skogar

Carl Johan Erikson och Karin Willén

Hur smakar bröd gräddat ovanpå ett tilltänkt kärnbränsleförvar? ”Kokgropar och andra aktiviteter i Forsmarks skogar” utmanar läsaren att reflektera över människans plats på jordklotets tunna skorpa. Det är en kokbok för matlagning i skogsmark, med rätter tillagade ovanpå ett planerat slutförvar av kärnbränsle.

Varmt välkommen på smakprovning och release av ”Kokgropar och andra aktiviteter i Forsmarks skogar” av Carl Johan Erikson och Karin Willén. Erikson och Willén kommer att presentera boken tillsammans med Johan Redin, skribent och filosof, samt bokens förläggare Jon Brunberg. Boken kommer att säljas till releasepris och det serveras brynt vitkål i kumminbröd tillredd på plats över öppen eld.