PERFORMANCE WEEKEND

Marabouparkens eventhelg 
Fredagen den 19 och 20 maj

Möt upp våren på Marabouparken!
För att hälsa våren öppnar vi dörrarna till konsthallen med en serie evenemang i dagarna två. PERFORMANCE WEEKEND bjuder in performers, konstnärer, poeter och musiker att uppträda eller presentera sitt arbete på olika platser i Marabouparken. Vi har 6 öppna tider som kan pågå från 5 upp till 30 minuter, med en ersättning på 999:- per performance.

Eventhelgen äger rum i samband med vår sommarutställning Starting from the Self som utforskar hur samhället på olika sätt utgör ett ramverk för mänskligt beteende i det offentliga rummet, från privat till offentligt, från hemmet till arbetet. Utställningen fokuserar särskilt på hur könsidentitet, etnisk identitet och klass påverkar de ramar vi har att förhålla oss till i offentligheten, och på vilka sätt människor har utmanat och överskridit dessa.

Om du vill medverka, eller veta mer, mejla jenny.richards@marabouparken.se. Uppge ditt namn, e-mail, telefonnummer, titel, och hur lång presentation är, några rader om innehållet och max fem foton. Din presentation kan vara alltifrån 5 minuter lång, till max 30 minuter lång. Den enda utrustning Marabouparken kan bidra med är en mikrofon och ett PA-system.

Skicka in din anmälan senast fredag den 28 april kl 12.