visningar-top
VISNINGAR AV MARABOUPARKEN

Allmän visning av konsthallens utställningar sker, med vissa undantag, första söndagen i månaden kl. 14.00: 4 mars, 1 april, 6 maj, 3 juni, 1 juli, 5 augusti, 2 september, 7 oktober, 4 november och 2 december. Mellan maj–september ingår parkens skulptursamling och historia samt konsthallens utställningar i den guidade visningen. Ingen föranmälan krävs. Större sällskap ombeds boka privat visning. Gratis!

Nytt för i år! Lunchvisning onsdagar och torsdagar kl 13.00. Introduktion till aktuell utställning i konsthallen. Gratis!

Guidad visning av Marabouparken och skulptursamlingen finns också att lyssna på via audioguide på engelska, finska, persiska och tigrinja.

Företag och grupper och privatpersoner kan boka visningar. Priserna nedan gäller under ordinarie öppettider och för grupper om max 25 personer (exkl moms 6%). Visningarna tar ca 45 min. I priset ingår alltid inträdesavgift till konsthallen. Efter ordinarie öppettid debiteras 1000 kr per timma extraöppet.

Temavisning: 2000 kr (2120 inkl moms)
A) Skulpturparken
B) Utställning

Kombinationsvisning: 2500 kr (2650 inkl moms)
Skulpturparken + Utställning

För bokning, e-post info@marabouparken.se eller tel: 08-29 45 90.

Skolvisning (40-60 min)

Boka en guidad visning av pågående utställning i konsthallen, i Hilding Linnqvist Arkiv eller en visning av skulpturparken. Reducerat pris för grundskolan i Sundbybergs kommun 500 kr, övriga skolor 800 kr.

För bokning och frågor om pedagogik kontakta Fredrik Bergström
fredrik.bergstrom@marabouparken.se

Workshopar Vuxna

Ca 90 min, max 20 personer per tillfälle

Den anarkistiska tecknarkolan

Lär dig roliga och finurliga teckningsknep, testar att teckna noggrant, nonchalant och spretigt. Vi undersöker olika material och gör teckningsexperiment enskilt och i grupp.

Pappersmarmorering

Med inspiration från den uråldriga ottomanska marmoreringens stora konstart går vi loss på papper med oljefärg och vattenbad och skapar magi med hjälp av slumpen. Förtrollande roligt…

 

Pris: 2500 kr/grupp

För bokning kontakta ansvarig pedagog Fredrik Bergström
fredrik.bergstrom@marabouparken.se
tel: 08-29 45 90

Monsterklubben kalas!

Ett Monsterklubbkalas är en timme långt och baseras på några av Monsterklubbens favoriter. Vi håller till i konsthallens pedagogiska labb där barnen får prova på att skapa i olika material efter roliga upplägg tillsammans med en av våra pedagoger.

Se priser och aktuella teman här