• Foto: Mikaela Krestesen

Marabouparken konsthall erbjuder ett brett urval av konstpedagogiska aktiviteter för vuxna, barn och unga i form av visningar, skolprogram och helg- och lovverksamheten Monsterklubben. Med en konsthall som har fokus på samtidskonst och en skulptursamling i en av Sveriges bäst bevarade funkisparker med en intressant företagshistoria finns här något för alla.

Hjärtligt välkommen till Marabouparken konsthall! Vi vill att du som besöker oss ska känna dig bekväm och säker under ditt besök, därför har vi för närvarande begränsat antalet besökare till max 15 per timme. Du kan se utställningen i lugn och ro utan trängsel. Boka din biljett via billetto-länken här på sidan. Konsthallen har öppet 12.00 – 17.00. Du kan boka din biljett till jämna klockslag 12.00, 13.00, 14.00, 15.00 eller 16.00 och stanna i en timme. Om du vill ha hjälp att boka din biljett så hör av dig till oss! Finns det lediga tider är det självklart möjligt att komma också utan förbokning.

Visningsverksamheten är åter igång, men med samma begränsning till max 15 personer per grupp. Visningar bokas som vanligt genom mail, se Visningar.

Restaurangen tar gärna emot, både inne och på sin stora nya uteservering. Du hittar konsthallens entré på Löfströms allé, med ingång genom övre parken.

Kontakta 
Fredrik Bergström
Pedagogikansvarig
fredrik.bergstrom@marabouparken.se
Telefon 08-29 45 90