fbpx

Eviva och damkören SALT

HÖGA RÖSTER
KONSERT MED EVIVA OCH DAMKÖREN SALT
8 MARS 2014 KL. 15

Eviva och Damkören SALT tar ton i konsthallen på Internationella kvinnodagen

En kvinnodag, två damkörer och musik av flera kvinnliga artister och tonsättare. En konsert med kvinnor och till förmån för kvinnorna i projektet Mammaekvationen som drivs gemensamt av Hand in Hand och Clowner utan Gränser i Kenya.

En lättsam, allvarsam, röststark och färgstark musikalisk hyllning till den internationella kvinnodagen i konsthallen på Marabouparken.

Biljetter
Pris: 120kr, till förmån för Mammaekvationen. Kostnadsfritt under 18 år.
Förköpsbiljetter finns i butiken på Marabouparken eller boka din biljett via Tickster.

Om körerna
Damkören SALT är en Stockholmsbaserad oberoende kör med 35 medlemmar. Sedan starten för 10 år sedan har de arrangerat ungefär 3 konserter per år med varierande teman. De har bland annat varit på turné i New York, Washington, Peking och Shanghai. Under hösten 2013 producerade de en gemensam konsert i Helsingfors med den finlandssvenska damkören Eviva, nu är det dags att framträda i Stockholm. Mer om damkören SALT

Den finlandssvenska damkören Eviva består idag av ca 45 erfarna körsångare. Kören satsar på ambitiös och mångsidig verksamhet. År 2012 firades körens tioårsjubileum med jubileumskonsert – en turné till Gardasjön. Eviva gav ut sin andra skiva Detta är nu. Eviva 10 år i samband med jubileumsåret. Den första skivan KaikkiAllt kom ut 2004. Sommaren 2013 deltog Eviva i musikfestivalen Tampereen sävel och fick två silverstämplar. Mer om Eviva

Om Mammaekvationen
Mammaekvationen stödjer mammor i Kenya genom utbildning i entreprenörskap. Syftet med projektet är skapa oberoende och möjlighet att lyfta sig själv och sina barn ur fattigdom genom egen försörjning.
Mer om Mammaekvationen