fbpx

Konferens på Marabouparken – bjud in dina gäster till en grön och kreativ miljö

Vill du ge ditt möte eller konferens en inramning utöver det vanliga? Hos Marabouparken konsthall möts kultur och industrihistoria, samtidskonst och den byggnadsminnesmärkta  parken som en gång skapades av Marabous grundare med tanken om konsten som en inspirationskälla i arbetslivet. 

Här sitter ni i Marabous gamla styrelserum, nu vårt bibliotek, med inredning av Carl Malmsten och med utsikt och access till den övre parken. 

Biblioteket går utmärkt att använda för konferenser, möten och företagsevenemang. Lokalerna erbjuder en unik miljö med närhet till konst och natur som möjliggör ett spännande möte, perfekt för upp till 20 deltagare kring bordet. Vi kan också ordna med bio-sittning för ett lite större sällskap.

Photo: Åke E:son Lindman
Photo: Åke E:son Lindman

I huset finns Savannah Restaurant & Bar som erbjuder olika alternativ för frukostfika, lunch, och eftermiddagskaffe för våra konferensgäster. Passa på att kombinera evenemanget med en konstupplevelse i form av guidad visning i utställningen, parken eller varför inte en workshop med vår konstpedagog. Vi hjälper gärna till att skräddarsy ditt evenemang.

För större sällskap erbjuder Savannah Restaurant & Bar alltifrån lättare tilltugg till komplett middagsbjudning eller fest i restaurangen. 

Malmsten
Biblioteket

Vårt konferensrum med inredning av Carl Malmsten passar bra för mindre och mellanstora möten och evenemang, workshops och mingel.

Dator-/videoprojektor och filmduk
Trådlös internetuppkoppling
Upp till 40 personer

Foto Åke E:son Lindman
Skulpturparken

Marabouparken är ett byggnadsminne, en välbevarad funkispark med intressant arkitektur och en industrihistorisk pärla. Här startade en gång Marabou sin chokladtillverkning och skapade skulpturparken för sina anställda, i övertygelsen om att konsten spelar en viktig roll både för den enskilde och samhället. I parken möter vi 17 skulpturer, från en grekisk Poseidon/Zeus till Gustav Vigelands Lekande björnar.

En guidad visning i skulpturparken är en populär pausaktivitet som passar alla.

_DSF6235
Konsthallen

Marabouparken konsthall lyfter historien in i nutiden och gör parken till en levande plats för samtida konst och kultur, med utställningar, barnverksamhet och konserter.
Utställningarna visar uppmärksammad samtida och aktuell konst med en grön profil och med klimat och hållbarhet i fokus – med parken som inspirationskälla.

Se våra utställningar på egen hand eller boka en guidad visning för att få inblick i idéerna bakom konstverken.

uteservering
Restaurangen

Savannah Restaurant & Bar ligger med stor uteservering i den prisbelönta parken. De är vår partner för konferenscatering, luncher och fest.

Uteservering
Scen- och ljudanläggning

Fullständiga rättigheter
100 personer

Tillval

Våra mötesaktiviteter är utmärkt teambuilding och för att få igång kreativiteten. Hitta vad som passar bäst för er! Läs mer om våra olika alternativ och priser för visningar och workshops.

Pia Sandström, Vad vill rosen? (2022), foto: Jean-Baptiste Béranger

Konstvisning

Följ med på en utställningsvisning! Det finns många alternativ för dig som vill veta mer. Vissa dagar erbjuder vi kortare introvisningar om 15 min som ingår i biljettpriset. Man kan också boka kortare visningar speciellt för er grupp eller längre visningar om 45 min där du kommer närmare verken i samtal med vår pedagog.

Undinerna

Visning av skulpturparken

En guidad visning i skulpturparken är en populär pausaktivitet som passar alla. Marabouparken är ett byggnadsminne, en skulpturpark och en  grönskande oas. Vi erbjuder såväl kortare som längre visningar med olika fokus.

Våra vänner pollinatörerna, Inredningsarkitektur och möbelde

Kreativ workshop

Få igång kreativiteten med en workshop. Vi klipper och klistrar och experimenterar med färger, former, bilder och mönster.

  1. Bildperception – en bild, flera tolkningar
  2. Collage – färger, former och mönster
Frukostmacka

Morgonfika

Kaffe, apelsinjuice och en god smörgås.
Frukt och mineralvatten.

145:– pp
Lunch

Lunch

Varmrätt från restaurang Savannah, sallad, smör, bröd, kaffe och dryck.

135:– pp
Eftermiddagsfika

Eftermiddagsfika

Kaffe och nybakad kanelbulle.
Frukt och mineralvatten.

95:– pp
Champagne

Annan mat och dryck

Avsluta arrangemanget med en middag eller ett glas skumpa. Savannah Restaurant & Bar har fullständiga rättigheter.    Genom att skicka bokningsförfrågan godkänner du Marabouparken konsthalls Integritetspolicy.