fbpx
  • Biblioteket. Foto: Åke E:son Lindman
    Biblioteket. Foto: Åke E:son Lindman

Konferens och lokalhyra

Marabouparkens lokaler går utmärkt att använda för konferenser, möten och företagsevenemang. Lokalerna erbjuder en unik miljö med närhet till konst och natur som möjliggör ett spännande möte. Vi välkomnar alla sorters evenemang, stora som små. I anslutning till våra lokaler finns Savannah Restaurang & Bar som erbjuder mat och förtäring, alltifrån lättare tilltugg till komplett middagsbjudning. Passa på att kombinera evenemanget med en konstupplevelse i form av guidad visning eller en workshop. Vi hjälper gärna till att skräddarsy ditt evenemang.

Kontakta oss för mer information. Telefon 08-29 45 90, E-post bokning@marabouparken.se

BIBLIOTEKET

Detta rum med inredning av Carl Malmsten passar bra för mindre och mellanstora möten och evenemang, middagar, workshops och mingel.

Dator-/videoprojektor och filmduk
Trådlös internetuppkoppling
Hörselslinga
30–50 personer

PEDAGOGISKT LABB

Detta rum passar bra för mindre och mellanstora möten och evenemang, middagar, workshops och mingel.

Trådlös internetuppkoppling
Hörselslinga
16 personer

RESTAURANG

Savannah Restaurang & Bar serverar goda luncher och härligt, hembakta bullar och kakor. Restaurangen kan även bokas för större evenemang och högtider som bröllop eller födelsedagar och kan då erbjuda catering för ett större antal personer. Under våren öppnar Savannahs uteservering med vacker utblick över parken.

Fullständiga rättigheter
Riktig mat
100 personer

Introduktionsvisning
15 minuters introduktion av aktuell utställning i konsthallen eller skulpturparken. Pris: 800 kr/grupp (848 kr inkl moms). Boka visning genom bokning@marabouparken.se.