fbpx

Monsterklubben sommar 2014

Monsterklubben är samlingsnamnet för konsthallens lov- och helgverksamhet och riktar sig till barn från 6 år och uppåt, fritids och familjer. I sommar håller Monsterklubben till i parken och har Parkleken som sin mötesplats.

Varje monsterklubbstillfälle leds av erfarna pedagoger och konstnärer och innehåller skapande aktiviteter där barn och vuxna ges tillfälle att prova olika samtida konstnärliga metoder, tekniker och material.

Drop-in 50 kr söndagar kl. 13–16
Tis–ons, 17–18 juli och 24–25 juli, kl. 13–16

Kostnadfritt för fritids i Sundbybergs kommun, anmäl grupper senast 9 juni till info@marabouparken.se

1 juni Fotostudio i det gröna, fotografen Casia Bromberg riggar upp en tillfällig fotostudio i parken, kom och fota och posera med egentillverkade accessoarer av natur- och växtmaterial.

8 juni Fotostudio i det gröna, fotografen Casia Bromberg riggar upp en tillfällig fotostudio i parken, kom och
fota och posera med egentillverkade accessoarer av natur- och växtmaterial.

15 juni Megabubblor, tillverka såpbubbelverktyg och gör jättebubblor. Zafire Vrba delar med sig av sina knep och hemliga recept på monsterbubblor.

17–18 juni Smådjur. Utforska parkens olika nivåer. Vad göms över buskar och under grenar? Hur ser parken ut ur en daggmasks perspektiv? Vi fotar högt och lågt och målar och bygger fjärilar och småkryp tillsammans med  Matilda Zeits och Emmelie Gry Rudsberg.

24–25 juni Megabubblor och växtaccesoarer, kom och tillverka spåbubbelverktyg och jättebubblor, designa snygga lövkepsar, blommobilväskor, pinndiadem, kottringar, gräsarmband och mycket mer tillsammans med Zafire Vrba och Tomas Woodski.

9–10 augustiKonst-LAN, konsthallen förvandlas till ett LAN i Minecraft. Under några timmar byggs det i en specialkonstruerad spelplan föreställande konsthallen och parken. (Obs! begränsade platser). Tjejspelare ges förtur. OSA senast 1 augusti till: info@marabouparken.se