fbpx

Open Call Sommarworkshops 2018

OPEN CALL SOMMARWORKSHOPS

Välkomna att delta i en serie GRATIS konstworkshops för unga på temat solidaritet och kollektivitet. Workshoparna hålls på olika platser för ungdomar runt om i Sundbyberg, och varje workshop leds av en konstnär. Deltagarnas arbete kommer sedan visas som en del av en grupputställning på Galleri UNG i Hallonbergen, med invigning 14 september 2018 kl 16–18.

Ons 6 juni kl 13–16 
Kollektivt textilverk med Pernilla Rozenberg
Plats: Lötsjön, Sundbyberg. Drop-in!

Kom till Lötsjön den 6 juni och gör ett kollektivt textilverk! Verket kommer ställas ut som en del av en utställning på Galleri UNG. I samarbete med Aggregat och Galleri UNG.

Tis 7 & ons 8 augusti kl 15–18.30 
Målarworkshop med Reza Hazara
Plats: Sundbybergs IP, Fredsgränd 2

Kom på målarworkshop med konstnären Reza Hazara. Målningarna kommer ställas ut som en del av en utställning på Galleri UNG. I samarbete med Project Playground som en del av Passavidare.

Ons 22 augusti kl 13  
Teckningsworkshop med Rudy Loewe
Plats: Marabouparken konsthall, Löfströmsvägen 8, Sundbyberg

Välkomna att delta i Rudy Loewes tecknings-workshop som fokuserar på att skapa nätverk och gemenskap. Rudy Loewe skapar historier om olika sorters människor, med vetskapen om att vissa berättelser inte blir hörda. Kom och dela med dig av historier från ditt egna nätverk. I samarbete med Marbouparken konsthall.

Fre 14 september kl 16–18  
Utställning: Open Call Sommarworkshops
Plats: Galleri UNG, Hallonbergens Centrum

Välkomna till en speciell utställning bestående av verk producerade inom Open Call Sommarworkshops som fokuserat på teman rörande solidaritet och kollektivitet och som ägt rum på olika platser för ungdomar, runt om i Sundbyberg. Utställningen är öppen fram till 30 september!

Open Call Sommarworkshops är ett samarbete mellan Sundbybergs Stad, Marabouparken, Project Playground och Galleri UNG. Arbetet är utformat med anslutning till Marabouparkens BOX Open Call, som stödjer konstnärer att göra en soloutställning i Marabouparken BOX. Detta år är det Rudy Loewe som ställer ut med invigning 28 september i Marabouparken konsthall.