fbpx

Påsklov med Monsterklubben

Påsklov med Monsterklubben!

Äggjakt i parken
Söndag 5 april, obs! kl. 13–15
Kom och leta bisarra ägg i parken, teckna av dem och belönas med godis. Från 6 år men i sällskap av föräldrar kan även yngre barn från 4 år följa med.

Härmapa III
Tisdag 7 april, kl. 13–16
Monsterklubben gör pop-up på Hallonbergens bibliotek med en helskruvad fotoklubb där du får chans att härma kända kvinnliga hjältar och fotografera tillsammans med Casia Bromberg. Från 6 år, kostnadsfritt!

Fotoklubb FEM
8–10 april, kl. 13–16
Fotoklubb för tjejer med fokus på dokumentärt fotografi. Upplägget baseras på olika snabba fotouppdrag kopplade till dokumentärt fotografi och med utgångspunkt i konsthallens utställningar. Fokus kommer att ligga på feminism, vardag, självporträtt, det osynliga och bortglömda. Vi kommer att utgå från oss själva och det vi ser genom kamerans lins. Inga tidigare fotokunskaper krävs. Varje deltagare får tillgång till en egen kamera. Klubben avslutas med en mini-utställning med deltagarnas foton.

Obs! För barn mellan 10–13 år. Begränsade platser. Skicka din anmälan till info@marabouparken.se senast 2 april.

Monsterklubben Politikprint
Söndag 12 april, kl. 13–16
Formgivaren Shabnam Faraee lär ut block-printing och hur alla kan göra egna snygga politiska posters och alternativ reklam. Från 6 år.

Vad är Monsterklubben?

Monsterklubben är samlingsnamnet för konsthallens lov- och helgverksamhet och riktar sig till barn från 6 år, unga, fritids och familjer.

Varje klubbtillfälle leds av erfarna pedagoger och konstnärer och innehåller skapande aktiviteter och familjevisningar. Barn och vuxna ges tillfälle att prova olika samtida konstnärliga metoder, tekniker och material med inspiration från aktuell utställning, parken eller Hilding Linnqvist arkiv.

Alla Monsterklubbar hålls på Marabouparken i vårt pedagogiska labb, i konsthallen eller i parken förutom då Monsterklubben gör pop-up på andra institutioner och platser.

Samling i entrén klockan 13 eller drop in under dagen!
Pris: 50kr/tillfälle eller köp ett terminskort för 150 kr och gå på hela vårens klubbar och lovprogram.

Se alla Monsterklubbar