fbpx

Toffee Disco

Toffee Disco

@Parkliv lördag 29 augusti kl. 21–03 (öppet från 17).

 

Marabouparken konsthall och Parkliv presenterar Toffee Disco, en oas av funk, soul, R&B och hip-hop i Marabouparken. Som ett delikat avslut på sommaren förvandlas delar av Marabouparken och restaurang Parkliv till ett intimt vardagsrum, där funkiga och själfulla DJ:s avlöser varandra från eftermiddagen till sent in på småtimmarna då Parkliv levererar Västerorts ösigaste och funkigaste dansgolv.

I Parkliv serveras en discomeny med falafel i pitawraps med picklade grönsaker & aubergineröra och grillade högrevsburgare i bröd från bageriet med smaskig chipotlemajo.

Andy Pfeiler (DJ-set)
Toffee Disco kan stolt presentera Sveriges funkigaste man, Andy Pfeiler, som en av kvällens DJ:s! För funkateers är han även känd som gitarrist i Nils Landgren Funk Unit och under namnet ”Direktör Daion” som vapendragare åt Kaah, Norrköpings svar på Prince. Förra året släppte han den kritikerrosade soloplattan ”Futureman”, som bland annat innehåller funk-anthemet ”Undercover Funk Soldier”. Har vi tur drar han kanske med sig guran.

http://andyp.se/wordpress/

Guldgrouvan
Dj-kollektivet Guldgrouvan har bistått det funk/soul-svältfödda Uppsala med sväng under flera år vid det här laget, på klubbar som Legacy och Chic. Nu kommer de till Toffee Disco! Har du alltid längtat efter att få höra Brides of Funkensteins ”Disco to go” ute? Då vill du inte missa detta!

Ghassemi/Osmo
Det brittiska managementet Perfect Havoc har tagit sig an många av Sveriges mest lovande nu funk och nu disco producenter, namn som Oliver Nelson, Tobtok och Heir (Skogsrå). Producenterna Ghassemi och Osmo är två av Perfect Havocs senaste tillskott och ni får bevittna deras turntable-skills framåt småtimmarna på Toffee Disco. Nu varvas disco med funkig future house, fläskiga edits och hip hop!

https://soundcloud.com/ghassemiofficial
https://soundcloud.com/realosmo

Residents: Freddzor & Mossboll
Stockholms mest rakryggade försvarare av funk, soul och disco startar upp schabraket klockan 17.00!

https://soundcloud.com/freddir