fbpx

Sportlov med Monsterklubben

Monsterklubben sportlov 2015

Häng med Monsterklubben på sportlovet!

Monsterklubben Yoghurtlockberlock

Söndag 22 februari kl. 13–16, drop in

Vi smygstartar sportlovet! Säcken med tusentals yoghurtlock kommer äntligen till användning,  under ledning av magikern Zafire Vrba förvandlas de till vackra smycken och miniporträtt. Från 6 år.

Monsterklubbens aktivistcentral
sportlovet
24–27 februari kl. 13–16, drop in

Vi spänner våra mentala muskler och startar en åsiktsklubb där vi producerar posters, manifest och fanzines. Från 8 år och uppåt.  Allt material ingår.

Anmäl dig till info@marabouparken.se för att vara säker på att få plats.

24 feb Emmelie Gry Rudsberg
25 feb Zafire Vrba
26 feb Emmelie Gry Rudsberg
27 feb Jessica Overgaard

Vardagsmandalas
Söndag 1 mars kl. 13–16, drop in

Vi bygger och fotograferar mandalas av vardagliga ting (diskborstar, pennor-, klädnypor, strumpor, matrester m.m.) med Jessica Overgaard. Från 6 år.


Monsterklubben är samlingsnamnet för konsthallens lov- och helgverksamhet och riktar sig till barn från 6 år, unga, fritids och familjer.

Varje klubbtillfälle leds av erfarna pedagoger och konstnärer och innehåller skapande aktiviteter och familjevisningar. Barn och vuxna ges tillfälle att prova olika samtida konstnärliga metoder, tekniker och material med inspiration från aktuell utställning, parken eller Hilding Linnqvist arkiv.

Alla Monsterklubbar hålls på Marabouparken i vårt pedagogiska labb, i konsthallen eller i parken förutom då Monsterklubben gör pop-up på andra institutioner och platser.

Samling i entrén klockan 13 eller drop in under dagen!
Pris: 50kr/tillfälle eller köp ett terminskort för 150 kr och gå på hela vårens klubbar och lovprogram.