fbpx

Gästspel av Teater Bristol

Friteatern gästspelar på Marabouparken konsthall

I januari gästar Friteatern Marabouparken konsthall med två pop-up föreställningar! Det blir en lunchteater och en familjeföreställning. Biljetterna är gratis men måste förbokas via mejl. Se information för respektive föreställning.

Predikaren å jag
12 januari 2017 kl. 12.00–13.00

En sprallvarlig och musikosofisk föreställning om livet. Lunchföreställning: soppa + föreställning 95:- (alt. endast teater, gratis). Restaurangen öppnar kl. 11, soppan kan förtäras under föreställningen om man vill. Boka biljett på bristol.friteatern@gmail.com.

Lunchen beställs på plats.

Läs mer

Den vackraste visan om livet självt
Obs inställt pga sjukdom 13 januari kl. 14.00, fri entré

Tre gamänger (Maestro, Putz och Schäfern) ska spela en fin konsert. Det är inte helt lätt att få till det just denna dag. Eller rättare sagt, inte helt lätt att få till det någon endaste dag. Allt de företar sig går åt pipsvängen. Föreställningen är en hyllning till de som i alla fall försöker, för även om de inte når fram till det tänkta, läggs i deras händer en oanad möjlighet kryddad med känsla och spontanitet.

Varmt välkomna alla barn, ungdomar och vuxna från 5 år – oavsett modersmål. Föreställningen spelas på enkel svenska, alla förstår och den passar för hela familjen.

Boka biljett på bristol.friteatern@gmail.com

Läs mer