fbpx

Performance Lab Marabouparken

IntraGalactic arts collective
presenterar
Performance Lab Marabouparken
Söndag den 22 April
10.00–15.30 (inklusive lunch)

Vi bjuder in sex verksamma konstnärer som arbetar med performance att delta i en dagslång ”lab session”. Labbet kommer att ledas av IntraGalactic Arts Collective och är en möjlighet för konstnärer att komma samman och dela sina erfarenheter genom att bidra med idéer och pågående arbeten. Genom skapande och dialog kommer deltagarna att utforska olika praktiker och plattformar, och potentialen i gruppledda aktiviteter.

Anmäl ditt intresse i ett epost till intragalacticartscollective@gmail.com som i max 300 ord beskriver vad du är intresserad av och varför performance som medium är viktigt för dig, senast den 30 mars. IntraGalatic arts collective kommer att göra ett urval för att skapa en dynamisk grupp. Utvalda deltagare kommer att få svar den 3 april.

IntraGalactic arts collective är en konstnärsledd grupp som intresserar sig för konstnärlig verksamhet som fokuserar på dialog och delade rum. De ägnar sig åt utställningar, residens, performance labs, seminarier och workshops. Kollektivet är baserad i Sverige med satelliter i Stockholm, Vingåker och Östersund.

http://intragalacticartscollective.tumblr.com