fbpx
  • Foto: Masha Taavoniku
    Foto: Masha Taavoniku
25 april 2021

Cristina Caprioli – alltid ibland (del ett, en handduk)

Söndag 25 april kl 14.00–16.00
alltid ibland  (del ett, en handduk)

Från kl 14 tar verket alltid ibland (del ett, en handduk) plats som en pågående del i utställningen. Besökare kan komma och gå som de vill och uppmanas att röra sig fritt i rummet. Vänligen notera att antalet besökare som kan vistas samtidigt i konsthallen är begränsat, värdar på plats överser detta. Vi ber om ert tålamod vid eventuella väntetider.

En handduk voltar och vänder och nästlar sig in i Marie Fahlins exposition Centauring på Marabouparken konsthall i Sundbyberg.

Av cc med Annika Hyvärinen Sophie Augot Oskar Landström Morgane Nicol, musikbakgrund Asher Tuil och en finsk ramsa.

ccap är en icke-vinstdrivande organisation för produktion och distribuering av koreografi under ledning av Cristina Caprioli. ccap arbetar transdisciplinära konstprojekt och sociala aktiviteter genom performance, installation, publikationer och workshops med mera.

Cristina Caprioli är sedan mitten av 80-talet är hon bosatt i Stockholm där hon på 90-talet grundade ccap, som sedan dess varit basen för alla hennes arbeten. Cristina arbetar med koreografi i flera former och format, från scenuppträdanden, installationer och utställningar till filmer, festivaler och publikationer. Alla hennes arbeten är långsiktiga projekt som löper parallellt med ett nationellt och internationellt turnerande så väl som undervisning.