fbpx

Visningar

Visningar

Marabouparken konsthall erbjuder bokningsbara visningar av utställningarna i konsthallen och under säsong av skulpturparken för grupper, företag, föreningar och privatpersoner.

Visningar av skulpturparken utgår från skulpturen Boxaren på terrassen vid den övre entrén. 

För att boka en visning kontakta oss: henning.rehnstrom-ring[at]marabouparken.se, telefon 08-29 45 90

Kostnadsfri introduktion av pågående utställning onsdagar och torsdagar kl 13.00.

Priser

Marabouparken konsthall erbjuder följande visningar:

Visning av aktuell utställning i konsthallen. Pris: 2000 kr (2120 kr inkl moms) + entréavgift, 100 kr för vuxna, 80 kr för seniorer och studerande.

Visning av skulpturparken med olika fokus (under maj–september), se nedan. Pris 2000 kr (2120 kr inkl moms).

  1. Marabouparkens skulptursamling. En visning med fokus på skulpturerna i parken och på konstnärerna bakom verken.
  2. Marabouparkens historia. En visning med fokus på Marabous företagshistoria och på de sociala idéer som låg till grund för skapandet av parken.
  3. Marabouparkens arkitektur. En visning med fokus på byggnaderna i och kring Marabouparken, ett stycke svensk arkitekturhistoria där arkitekter som Ivar Tengbom, Cyrillus Johansson, Archibald Frid, Arthur von Schmalensee och Nils Tesch ingår. 

Kombinationsvisning av aktuell utställning i konsthallen och skulpturparken. Pris 2500 kr (2650 kr inkl moms) + entréavgift, 100 kr för vuxna, 80 kr för seniorer och studerande.

Företag, grupper och privatpersoner kan boka dessa visningar. Visningarna tar ca 45 min. Priserna gäller under ordinarie öppettider. Efter ordinarie öppettid debiteras 1000 kr per timma extraöppet. 

15 minuters introduktion av aktuell utställning i konsthallen eller skulpturparken. Pris: 800 kr (848 kr inkl moms)

Företag, grupper och privatpersoner kan boka denna visning. Priset gäller under ordinarie öppettider. Efter ordinarie öppettid debiteras 1000 kr per timma extraöppet.

För att boka en visning kontakta oss: henning.rehnstrom-ring[at]marabouparken.se, telefon 08-29 45 90

Workshops och kurser

Workshops för vuxna, företag, föreningar och andra. C:a 60 min, max 16 personer per tillfälle.

Världens snabbaste konsthall!
Hjälp! Om 1 h öppnar en konsthall – och det är ni som är ansvariga för detta! Snabbt behöver ni utse konsthallschefer, curatorer, tekniker och konstnärer, som i ultrarapid improviserar fram en konsthall av ett rum, ett hörn, en portfölj, en kartong, en gräsplätt… Konst ska skapas och verk hängas, utställningsrummets gränser ska dras, vernissagetal skrivas och ceremonin förberedas! I slutet av timmen öppnar konsthallen med invigningstal, visningar och mingel. Kanske kommer det också en recensent… Har ni det som krävs för att öppna världens snabbaste konsthall?

Med handledning av Marabouparken konsthalls pedagogikansvarige Henning Rehnström Ring lotsas gruppen genom olika material, tekniker, teman och konstnärliga inriktningar i ett uppfriskande, teambuildande och oförutsägbart experiment. Workshopen går enkelt att anpassa med tematiskt innehåll relaterat till en särskild verksamhet, konferens eller ett möte.

Pris: 2500 kr/grupp (2650 kr inkl moms)
För att boka en workshop kontakta oss: henning.rehnstrom-ring[at]marabouparken.se, telefon 08-29 45 90

Collage – färger, former och mönster
Collaget slog igenom på bred konstnärlig front i början på 1900-talet och har alltsedan dess varit en teknik och uttrycksform som konstnärer ständigt återkommit till. Vi klipper och klistrar och experimenterar med färger, former, bilder och mönster.

Pris: 2500 kr/grupp (2650 kr inkl moms)
För att boka en workshop kontakta oss: henning.rehnstrom-ring[at]marabouparken.se, telefon 08-29 45 90