fbpx
  • Fina Miralles, Djurparkens bilder, 1974
    Fina Miralles, Djurparkens bilder, 1974
26 april 2022

Konstnärssamtal – Fina Miralles

Marabouparken konsthall och Index – The Swedish Contemporary Art Foundation är stolta att få presentera en unik möjlighet att delta i ett samtal med konstnären Fina Miralles om hennes konst som just nu visas samtidigt på Marabouparken konsthall och Index i utställningen ”Jag är alla jag som jag har varit.”

I samtalet deltar Fina Miralles tillsammans med utställningens curator Teresa Grandas via videolänk från Cadaqués och på plats finns Marti Manen, verksamhetsledare Index och Helena Holmberg, konsthallschef Marabouparken. Efter samtalet finns möjlighet för publiken att ställa frågor direkt till konstnären.

Fri entré! Inga förhandsbokningar nödvändiga.
Utställningen håller extra öppet från 16:00 och samtalet börjar 17:00.

Fina Miralles – Jag är alla jag som jag har varit pågår till 1 maj

Fina Miralles – Jag är alla jag som jag har varit