fbpx

Teckningsworkshop med Rudy Loewe

TECKNINGSWORKSHOP med Rudy Loewe

Ons 22 augusti 2018 kl 17–19 GRATIS!
Plats: Marabouparken konsthall, Löfströmsvägen 8, Sundbyberg

Välkomna att delta i Rudy Loewes teckningsworkshop som fokuserar på att skapa nätverk och gemenskap. Rudy Loewe skapar historier om olika sorters människor, med vetskapen om att vissa berättelser inte blir hörda. Kom och dela med dig av historier från ditt egna nätverk. I samarbete med Marbouparken konsthall.

OPEN CALL SOMMAR-WORKSHOPS
Välkomna att delta i en serie GRATIS konstworkshops för unga på temat solidaritet och kollektivitet. Workshoparna hålls på olika platser för ungdomar runt om i Sundbyberg, och varje workshop leds av en konstnär. Deltagarnas arbete kommer sedan visas som en del av en grupputställning på Galleri UNG i Hallonbergen, med invigning 14 september 2018 kl 16–18.

OPEN CALL SOMMAR-WORKSHOPS är ett samarbete mellan Sundbybergs Stad, Marabouparken konsthall, Project Playground och Galleri UNG. Arbetet är utformat med anslutning till Marabouparkens BOX Open Call, som stödjer konstnärer att göra en soloutställning i Marabouparken BOX. Detta år är det Rudy Loewe som ställer ut med invigning 28 september i Marabouparken konsthall.

Marabouparken.se/open-call-2018-rudy-loewe-sharing-knowledges/
Sundbyberg.se/kultur-fritid/kultur-sundbyberg/galleri-ung.html
Project-playground.org
Facebook.com/passavidare

I samarbete med ABF