Marabouparken konsthall är glada att kunna meddela att
Rudy Loewe valts till årets Open Call-konstnär!

I utställningen Sharing Knowledges utforskar Rudy Loewe, genom teckning och måleri, olika teman för organisering i våra gemensamma rum. Hur utformar vi strategier för att verka tillsammans och hur byggs en känsla av kollektiv gemenskap? Rudy är en konstnär och arrangör från London som använder sig av dessa erfarenheter och kunskaper som en språngbräda för att starta konversationer i gallerirummet.

Som del i arbetet med att utveckla Sharing Knowledges kommer Rudy hålla i en öppen workshop där vi med teckning delar med oss av våra berättelser och där tecknandet får fungera som ett redskap för gemenskapsbyggande. Om du skulle vilja delta i workshopen är du varmt välkommen till konsthallen den 22 augusti kl 17–19! 

Rudy Loewes utställning Sharing Knowledges är den första utställningen som visas i och med Open Call, en årlig utställning i Marabouparken BOX med öppen ansökan. Sharing Knowledges valdes ut bland 117 ansökningar av Marabouparkens rådgivningsgrupp som består av Elof Hellström, Shahram Khosravi, Marie-Louise Richards och Selam Tadele. En ny ansökan för Open Call kommer att utlysas under Rudy Loewes utställning.

29 september–28 oktober 2018
Vernissage 28 september
kl 18.00–20.00