fbpx
19 november 2022–20 november 2022

War Child ♥ Monsterklubben

Lördagen den 19 november bjuder War Child in till en kreativ workshop på Marabouparken! Barn som deltar i War Childs program i Libanon, Uganda och Colombia har tidigare fått rita teckningar på temat Vad drömmer du om för framtiden? Nu ska deras verk vävas ihop med era till ett enda stort konstverk fullt av drömmar! På så sätt skapar vi konst över gränserna. 

På plats kommer barnen få jobba tillsammans med Monsterklubbens proffsiga pedagog och War Child finns på plats för att berätta om sitt arbete. Dessutom kommer du kunna prova på TeamUp, en av War Childs lekfulla metoder som används ute i fält. 

Söndagen den 20 november så presenteras det färdiga konstverket på Marabouparken och 13.00 håller War Child i en föreläsning om sitt nationella och internationella arbete.

När: 19–20 november 13.00-16.00
Var: Marabouparken, Löfströmsvägen 8 Sundbyberg

Under helgen är ordinarie utställning och restaurangen öppna som vanligt.
Dagen är gratis för alla men man får gärna ge en gåva till War Child i entrén!

Om War Child

War Child stöttar krigsdrabbade barn i 15 länder med psykosocialt stöd, utbildning och skydd. Genom välbeprövade metoder ger vi barnen möjlighet att bearbeta sina krigsupplevelser och växa upp till trygga vuxna. I Sverige är War Child etablerade sedan 2016 och driver flera projekt för nyanlända ungdomar. 

Tillsammans kan vi ta kriget ur barnen!